Dr. Vandendriessche Marianne

Specialisatie: Flebologie

Telefoon: 0032/(0)9 245 43 06

Fax: 0032/(0)9 220 07 81

Email: mcmg@skynet.be


Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Dokter Marianne Vandendriessche en ik maak deel uit van een flebologische praktijk waar ook Dokter Leon Thiery tot 2008 deel van uitmaakte. Ik zelf ben hier sinds 1983 werkzaam en Dokter Natascha Bossuyt , onze jongste partner, vervoegde ons team in 2002. Charlotte, onze verpleegster, is bij ons werkzaam sinds 2005. Mu, onze andere verpleegster sinds 2015.

Ik ben opgeleid als bloedvatenchirurg en heb mij sinds 1983 uitsluitend toegelegd op de behandeling van de veneuse pathologie in al haar aspecten.

Ik verdeel mijn tijd tussen het MCMG in de Maaltebruggestraat te Gent en het London Vein Institute in Londen UK (www.london-vein-institute.com) waar ik eveneens een praktijk heb.

Als actief lid van o.a. The American Venous Forum (AVF) en The European Venous Forum (EVF) doceer ik regelmatig nationaal en internationaal.

Zowel gesprongen haarvaten als de zwaarste veneuse pathologie├źn (aderspatten, diepe veneuse thrombose, veneuse ulceraties of beenzweren) vallen binnen ons domein.

Steeds met oog voor esthetiek, wordt u op de meest professionele manier behandeld.

Er bestaat natuurlijk ook een leven naast een drukke internationale flebologische
praktijk. Mijn hobbies zijn lezen, koken, sporten (joggen) en vrienden ontvangen.

Ons administratief personeel bestaat uit Peggy en Marleen secretaresses, en Monique, “allesoplosser”.

Peggy en Monique

 

Misschien tot weldra

 

5 gedachten over “Dr. Vandendriessche Marianne

 1. Geachte Dr Vandendriesche,

  Zou het mogelijk zijn om mij enkele niet gedateerde voorschriften voor lymfedrainage op te sturen. Ik ben patient geweest van Dr Thiery en werd ook reeds enkele keren door u gezien.
  Ik werd geopereerd in juni 2000 wegens een veneus aneurysma.
  Bij deze mijn beste wensen voor 2018.

  Mvg , Martine Hollinck

 2. Beste ..dinsdag 5dec is er denk ik een soort wit produkt in mijn ader gespoten…18 dec mocht ik terug om eventueel verstopt bloed uit te laten trekken…3 weken kous dragen en na 5 weken terug.. komende dinsdag zal het 14 dagen geleden zijn.. maar die ader blijft pijnlijk en dik…zelfs gedurende de nacht verkies ik om de kous aan te houden vanwege de pijn…ik denk iedere dag het zal beter worden…maar dit wordt het niet…is dit normaal en moet ik nog wat geduld hebben…of zit er nog bloed die verwijderd moet worden…kan iemand mij wat raad geven of geruststellen aub…vriendelijke groeten Tanghe Corry

 3. Geacht
  Ongeveer 16 K geleden werd ik geopereerd door dokter van de drieische Marianne voor mijn aderen. Toen had ik grote gaten in mijn benen en ze heeft die bewerkt toen met een zeker product blauwcoon of zo iets met een perfect rezultaat na 2 A 3 weken. Heb terug het zelfde voor en niemand weet over welk product ik het heb. Zou u mij kunnen helpen en me de bereiding van dat produkt bezorgen voor de apotheek.dringend aub
  Met vriendelijke groeten
  Van damme roger

 4. Goede morgen Dokter,
  Bij mijn vorig bezoek op 1 april ll. ben ik vergeten voorschriften te vragen
  voor Daflon. Zou u deze willen toesturen op mijn adres Colette Ferlin, Zeusstraat, 7
  8510 Marke. Is het aangeraden 1 of 2 per dag te nemen gezien ik ook 1 Asaflow per dag neem. Dank bij voorbaat en vriendelijke groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.